dimarts, 7 de novembre del 2023

Cronica Fira Andorra La Vella 2023

Benvolguts socis,

El cap de setmana, del 27 al 29 d’octubre, va tenir lloc la 44ena edició de la Fira d’Andorra la Vella. Un any més, la URA hi ha participat amb un gran èxit d’assistència. Al nostre stand hi vàrem ser presents Pedro (C31RP), Enric (C33CE), i Joan (C31US) que va haver de compaginar-ho amb la seva participació al Contest CQWW SSB a l’estació de Naturland. El dia de la inauguració de la Fira vàrem rebre la visita de les autoritats, entre les quals es trobaven el M.I. Cap de Govern i el Hbles., Cònsols d’Andorra la Vella, el Cònsol Major, l’Hble. Sr. David Astrié va signar el Llibre d’Or de l’URA i va tenir un record especial pel nostre estimat amic i company Ramon (C31PS), que ens deixà el 6 de desembre del 2022.
En el nostre stand vam disposar d’un equip complet de radio per treballar en mode FT8. Durant els tres dies de Fira es van aconseguir uns 600 contactes.

També vàrem exposar la maleta de SECOM per emergències i va atraure l’atenció del públic en general. Això ens ha permès continuar amb la nostra tasca divulgativa de la nostra afició. 


Ens van visitar un bon nombre de socis i amics als quals agraïm la seva presència i ens anima a continuar amb la nostra presència a la Fira. Finalment, es va aconseguir un contacte amb una escola que desitjava difondre el món de la radio entre els seus alumnes. Properament es contactarà amb ells per fer alguna trobada.

73