divendres, 29 de maig del 2020

Reobertura de la Seu de URA

Benvolguts Socis

Primer de tot esperem que estigueu, vosaltres i les vostres famílies, be de Salud.

Informar-vos que la setmana que ve (primera de juny) obrirem novament la Seu Social de URA, però amb uns canvis d’horari fins que tots puguem tornar a una certa normalitat.

Els nous horaris seran: 

dilluns i dimarts de 14:30 a 16:30 h
dimecres de 19 a 21 h

Per tal de complir amb les corresponents recomanacions de Govern i com la prudència ens indica, seguirem les següents normes: 
La presencia al despatx quedarà limitada a una única persona, per el que caldrà abans de venir, demanar cita prèvia tant per telèfon com per mail el més aviat possible. 
També s’han de seguir les normes de distanciament, mascareta i neteja de mans amb gel hidroalcohòlic que tindreu a la vostra disposició.
Evitar qualsevol contacte amb el mobiliari, la nostra secretaria s’ocuparà de donar-vos i recollir les QSLs, i qualsevol altre cosa que necessiteu.

Ben aviat i amb condicions similars obrirem el local de Naturlandia, tindreu que demanar hora per poder operar, ja que no podrem estar més de dues persones en cada un dels locals, també se us proporcionarà material de neteja per l’estació que utilitzeu i fundes de “film” per a els micròfons, així com la vostra col·laboració en la neteja i higiene de la instal·lació.
Els torns de Naturlandia els gestionarà el Beli C31KC, amb qui us tindreu que posar en contacte al telf. 342 828. 
Per tal d’encabir el màxim de Socis hi haurà dos torns per cada espai: 
De 16 a 18h i de 18 a 20h
SUP si no teniu hora concertada truquem abans de pujar per demanar si hi ha algun torn lliure.

Amb aquestes mesures podem retornar a la nostra activitat, i us demanem la vostra comprensió i ajuda a fer-ho possible.

Salutacions cordials
JD URA