dilluns, 16 de març del 2015

Acords ARDAM URA

Benvolguts Socis.

El 35è Aniversari de la fundació de URA, es una gran oportunitat per desenvolupar al màxim la nostra afició i els seus fins, entre el que es troben el fomentar i estimular la unió i el companyonia entre els Radioaficionats i facilitar el mutu coneixement i estima.

Per aquests motius els Presidents de ARDAM i de URA han mantingut, després de la darrera Assemblea General Extraordinària, una sèrie de reunions  per tal de trobar els màxims punts d’acord i començar un nou camí d’entesa entre ambdues entitats.

Es evident que la unió fa la força i també afavoreix  un clima de relacions personal òptim, i aquest ha de ser per sobre de tot, la nostra finalitat.

Comencem doncs tots junts un nou camí durant aquestes dates, unim esforços i recursos per fer mes gran el nostre hobby, i això ens portarà de ben segur grans satisfaccions i un gran orgull del que som.

Aquesta nova etapa s’ha basar en la confiança mútua i una estreta col·laboració, i això comença ja mateix amb la cessió d’us durant aquest tres mesos de l’indicatiu C37RC per tal de que els socis de ARDAM que a l’hora en la seva quasi totalitat ho son de URA pugin activar-lo dins del marc del 35 aniversari des de les seves instal·lacions, a la que tots els socis de URA hi som convidats a visitar-les i operar aquest indicatiu. D’altre banda es farà una mútua divulgació en els corresponents medis, d’aquesta activació.

Els dos Presidents esperem que una nova etapa comenci des de ara mateix, i ens porti grans satisfaccions, però tot això no es possible sense tots vosaltres, socis de ARDAM i de URA, per el que contem amb el vostre suport i entesa de que aquest es l’únic camí a seguir per poder anar tots junts i fer gran la Radioafició d’Andorra.