dimecres, 19 de febrer del 2014

Resposta i carta del Sr Salvador Carol C31CT



Benvolgut Salvador
Efectivament i sense cap més motiu que un descuit, no es va fer extensiu a tots els socis, tal com es habitual,  aquest magnífic article publicat a la revista de ARI  de agost de 2012 sobre URA i la Radioafició a Andorra. Es  llàstima que ni vostè com a impulsor de l’iniciativa ni cap altre soci ens advertís d’aquesta qüestió en el seu moment, ja que la revista ha estat i esta a disposició dels socis que ens visiten a URA.
Intentarem esmentar-ho publicant l’article al nostre blog, per que hi tingui accés tot el nostre col·lectiu i el visitants del mateix.
Aquesta publicació si fou comentada en la AGO de 2013, amb l’agraïment corresponent que es mereix, i que forma part del dossier  que es lliure anyalment al Govern d’Andorra, sobre les activitats de URA i les seves repercussions, així com un e-mail d’agraïment al autor de l’article. Estaríem encantats de rebre novament al Sr. Pasquale I8IYV, a la seu social de URA i donar-les també personalment.
Respecte al tema del SDR de ARDAM, res més que aplaudir l’iniciativa i la enhorabona pel l’èxit que té, i que des de URA el donem a conèixer i en especialment  als nous radioaficionats, i als que no disposen de estació particular i desitgen escoltar el que succeeix en el nostre mon de les ones.
La meva cordial salutació
Joan Saurí C31US
President de URA

 -----------------------------------

( Enviat a tots els socis de URA dels que disposo d’email.)



  
Benvolgut col·lega en la radiaofició.



  
Adjunt està un esplèndid article sobre URA ( juliol  2012 ) aconseguit per la meva amistat amb Pasquale I8IYX , que com no sol fer, per la meva mediació  va ser confeccionat com barem voler.  Ignoro per quin motiu la junta mai el va fer públic o enviar...  Aquesta fi de febrer em veuré amb Pasquale i no vull dir-li que el seu treball mai va arribar a ser llegit pels socis. Així sense un altre comentari li podré dir que "es va enviar i va agradar"



  
Igual sé que molts de vosaltres-vostès, no sou coneixedors del receptor SDR instal·lat per ARDAM en Ordino,  http://ardam-andorra.no-ip.org:8901/ el que avui 17, compleix un any, gaudint de 22.000 visites mensuals i que com poden comprovar a mes del servei,  aprofitem per a promocionar el Principat i les Parròquies.     



Igual va existir   http://www.qrz.com/db/C37SBX







 Un afectuós 73 de Salvador- C31CT.