dilluns, 8 de juny del 2015

Reportatge Congrés i AGO 2015



Benvolguts Socis.
El cap de setmana del 30-31 de maig ha tingut lloc el III Congrés de URA i la seva Assemblea General Ordinària, amb una bona participació de vosaltres i una bona acollida de les activitats fetes durant aquest dos dies a Naturlandia.
El Congrés fou inaugurat per el Sr. Francesc Areny Director General de Protecció Civil  d’Andorra, en representació del Govern d’Andorra, del que es var excusar en el darrer moment, el Ministre de Administració pública, Transports i Telecomunicacions, Sr. Jordi Alcobé per motius personals.
Durant aquest acte el Sr Areny ens va presentar el futur de la Protecció Civil a Andorra i el paper de la societat en dita matèria, així mateix, va lliurar el primers Diplomes del 35 Aniversari de URA als seus participants i assistents.
El Congrés es va iniciar amb una exposició de les novetats del programa de log Swisslog a càrrec de Jordi EA3GCV, i que posteriorment va donar solucions personalitzades als usuaris del programa durant tot el dia.
Per la tarda el Toni EA5RM ens presentà el reportatge de la expedició anunciada en exclusiva mundial durant el darrer Congrés de URA a San Andreas 5J0R, i posteriorment ens va fer conèixer als assistents la seva labor humanitària com a cooperant d’una ONG a Bolívia durant els darrers 4 anys.
Per sopar ens vam reunir al voltant d’una bona taula i gaudir d’una retransmissió deportiva.
El diumenge tingué lloc la Assemblea General Ordinària de la nostra entitat i un dinar de cloenda amb socis, amics i familiars al mateix Naturlandia, en la que vam contar amb la salutació de la Hble. Consol Major de Sant Julia la Sra. Montserrat Gil.
Vull agrair la vostra participació i suport en aquest esdeveniment. Esperem que ho hageu passat be i hagi servit de profit i us animi a seguir participant en la resta d’actes previstos.
JD de URA












Podeu descarregar-vos el reportatge compler en aquest enllaç