dijous, 11 de juny de 2015

11ena Nit de Radio i QSLs 35 Aniversari URA


El cap de setmana del 27 i 28 de juny, celebrarem la tradicional “Nit de Radio”, a on podreu passar una bona estona i operar l’estació amb el vostre indicatiu o el C37NL.
Programa:
Dissabte dia 27
Obertura a partir de les 17h.
Sopar de germanor a les 21h amb una “Costellada” si el temps ens ho permet, per aquesta cal que ens ho feu saber si hi assistireu, trucant al Beli C31KC telf. 342828, data límit d’inscripció el dijous dia 25. El preu tot inclòs es de 15€.
Continuació d’activitat de radio durant tota la nit.
Diumenge dia 28
 A les 12h Exercici GRT.
A les 14h dinar lliure o al mateix Naturlandia
A les 19h Clausura de la “Nit  de Radio”
Us hi esperem a tots, i si voleu acompanyats de la vostra família.
URA

                            =============================================


D’altra banda  us demano envieu, per correu electrònic a URA ura@andorra.ad, o be personalment a secretaria o a qualsevol membre de JD, el vostre log en format Swisslog DB o be en ADIF, per tal de poder imprimir les QSLs el més aviat possible
També el nombre de QSLs que voleu que imprimim de manera personalitzada amb les dades que ens envieu per el revers de la targeta. Recomanem no fer més del 50% dels QSOs fets, sempre estarem a temps de fer-ne mes si cal. Recordeu, que tal i com es va acordar, el cost d’aquesta impressió de la segona cara serà a càrrec vostre. Quan mes aviat rebem la totalitat de les vostres demandes, abans tindrem las QSLs fetes.
Per qualsevol consulta no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.
73s cordials 
URA