dimarts, 14 d’abril del 2020

Situacio URA Covid-19

Benvolguts Socis

Abans que res els nostres desitjos de que tots vosaltres, familiars i amics estigueu be.
Ens dirigim a vosaltres per tal d’anunciar-vos que tots els actes que teníem previstos pel 40 Aniversari queden suspesos i/o ajornats.
El 17 d’abril Dia Mundial del Radioaficionat, era el dia que havíem triat per fer el sopar del 40 Aniversari i teníem confirmada la presencia del President de URE i esperaven la confirmació del President del REF i d’alguna autoritat del país.
Les diferents expedicions que ens havien proposat, al no haver-se reunit la comissió també han estat suspeses a excepció per el  moment de la participació al IARU Contest de juliol, moment en el que esperem ja estiguem en un moment de força normalitat, no obstant seguirem les recomanacions nacionals i les de la IARU que aconsella, ara per ara, no fer concursos en modalitat Multi-Multi.
També hem suspès les formacions a nous Radioaficionats, pujades a Naturlandia, i qualsevol altre activitat. Si que la JD es reuneix de forma telemàtica, i organitzem els exercicis de URA/SECOM Covid19, als que us agraïm la vostra participació.
Naturalment al igual que les altres Societats de IARU hem suspès el servei de Buro, i l’abertura de la Seu Social, si però que regularment accedim a la bústia de mail i sempre ens podeu contactar per telèfon particular als membres de JD que estem a la vostra disposició.
També queda ajornada la Assemblea General Ordinària, que ja teníem a punt, per al moment que se’ns autoritzi realitzar-la.
Igualment totes les renovacions de Indicatius que no s’han pogut fer queden ajornades i es pot seguir transmeten sense cap problema.
Informar-vos que en la darrera JD vam aprovar de fer un donatiu de 500€ al Govern d’Andorra per aportar també la nostra petita part per ajudar a pal·liar la que de ben segur serà una crisi econòmica.
S’aprovà ajornar fins setembre el pagament de la quota de Soci 2020.
S’aprovà la anul·lació i/o ajornament de tos el actes del 40Aniversari.

Salutacions cordials
 JD URA