dimarts, 27 de febrer del 2018

Acords de la reunio de Socis



Reunió de Socis de URA que se celebra  a la seu del local social de URA el dia 22 de febrer del 2018 d’Escaldes-Engordany a les 20h30h.


Els assistents:
Enric Bahillo C31BE, Beli Ojea C31KC, Ramon Pera C31PS, Joan Angel Maitia C31RH, Pedro Rodrigalvarez C31RP,  Xavi Garcia C32JK, Jaume Montero C33MP s’excusen C31AT, C31FR, C31LM, C31VM. 

Presideix Joan Sauri C31US

Presentació primeres activitats 2018: 
 
Dia Mundial de la Radio WRD

El dimats 13 de febrer es va celebrar el Dia Mundial de la Radio i s’havia convidat a fer QSOs durant aquest dia especial.


Contest ARRL -  SSB

Els propers dies 3 i 4 de març participarem en aquest concurs des de Naturlandia.

Els que vulgueu participar com a operadors, assistir al sopar i dinar de dissabte i/o diumenge o donar un cop de mà, truqueu al Beli (342 828) el més aviat possible per anar fent les previsions de torns i àpats.
Com l’any passat ens acompanyarà el nostre Soci Bill K1MM, ben conegut per molts de vosaltres i que domina perfectament aquest Contest.
L’any 2017 vam quedar 3ers d’Europa sent l’estació europea amb més QSOs realitzats, però van faltar multiplicadors per ser primers.
Es convida a tothom a participar i estar si més no una estona amb nosaltres.


QSL 25è Aniversari de la Constitució d’Andorra

Es presenta el disseny de la  QSL especial del 25è Aniversari de la Constitució que serà en  doble format per poder donar mes informació sobre dit esdeveniment. La impressió es farà en una sola cara i l’altra en blanc per que cada soci la pugui omplir amb el sistema d’impressió que millor li vagi, el club entregarà als socis de forma gratuita una quantitat de QSLs depenent dels contactes efectuats.

La durada de l’activació de la QSL especial serà del 10 al 18 de març (horari UTC).

C31US Joan es compromet a donar un cop de mà en el disseny de la part posterior a imprimir cada un de nosaltres, especialment pel usuaris de Swisslog es molt sencill.

Es demana una bona implicació per commemorar una data tant especial per el nostre país.

Ja s’informarà de la presència a Naturlandia per que es pugi operar des de allà dalt, i el diumenge 18 fer un berenar i brindis de clausura.

S’acorda fer unes petites modificacions al disseny de la QSL que posarem a disposició vostre o ja la podeu veure en el QRZ.com de C37NL, si la voleu en millor resolució, ens la podeu demanar a URA.


Nou mode digital WSJT-X FT

S’informa que els interessats en aquesta nova modalitat, ens podeu consultar  si teniu algun dubte o necessiteu suport per instal.lar i configurar el programa. Es una modalitat molt eficient pels que no tingueu possibilitat de grans antenes ni potència. Amb una petita antena vertical o dipol i només com a màxim 20 W podeu fer molts i molt  bons QSOs



Formació per a nous aspirants a la llicència

S’informa que aquest mes de febrer comencem la formació, si coneixeu algun interessat que es posi en contacte amb nosaltres.



Altres activitats anunciades:

Es fa saber també que enguany es el 25 aniversari de l’entrada d’Andorra en la ONU i es presenta un primer projecte a debatre posteriorment d’una nova activitat amb C37UN.



Tanmateix es parla de la necessària activació de SECOM, degut a l’interès que ha posat Protecció Civil Andorrana amb nosaltres.



S’anuncia que en breu es convocarà a Assemblea General Ordinària.