dimarts, 18 d’octubre del 2016

Acticitats URA octubre



Benvolguts Socis.

La segona quinzena d’octubre es de gran activitat en la nostra Associació.

 La Fira d’Andorra la Vella, en la que disposem com sempre d’un estand en la carpa d’Associacions. Començarem a muntar el dijous 20 a primera hora de la tarda , i estarem presents fins el final el diumenge 23 a les 19h amb l’estand obert i desprès comencem a desmuntar-lo - i carregar-lo, per ser traslladat novament a URA. Si voleu donar un cop de mà a l´hora de muntar, desmuntar o estar present a l’estand us podeu posar en contacte amb el Pedro C31RP al telf. 336095. Així mateix us convidem a visitar-nos i passar una estona amb nosaltres promocionant la Radioafició.
Durant aquest mateix cap de setmana tindrem la visita de Hans Blondeel PB2T, ex President de la IARU R1 i actualment consultor de la IARU, en especial per tema de Satèl·lits. Tenim previst portar-lo a sopar el divendres 21, si voleu assistir truqueu, al Pedro C31RP 336095 per comptar amb vosaltres, o al mateix estand de URA abans de les 19h per tal de poder fer la reserva.

El dijous 27 a les 20:30h a la seu social de URA, l’Anibal C31AR i Enric C33EP, ens faran una interessant presentació de les comunicacions sobre veu digital i repetidors D-Star, DMR, etc, i les seves diverses aplicacions i en especial la de posar en marxa un repetidor en Andorra d’aquesta modalitat.
Farem una aturada a mitja sessió  per fer un petit refrigeri. Us convidem docs a assistir-hi.

Como sempre l’últim cap de setmana de mes 28,29,30 participarem al CQWW DX SSB des de Naturlandia. Els interessats a fer part de l’equip hauríeu de posar-vos en contacte amb Beli C31KC tel. 342828 per tal de repartir el torns, preveure els àpats (només de sopar i esmorzar) i si voleu passar la nit al Alberg de Naturlandia. Així mateix convidar-vos a passar una estona amb nosaltres i, per què no, donar un cop de ma en algun torn o a la logística.

Esperem la vostra participació en els diferents actes i passar-ho el millor possible tots junts

JD URA