dimecres, 19 de febrer del 2014

Diversos temes de URA



Benvolguts Socis
Us posem en coneixement diversos temes referent a URA

Naturlandia.
Per motius totalment aliens a la Nostra Associació URA i a l’activitat que realitzem a Naturlandia , el Comú de Sant Julià de Lòria i la Direcció de Naturlandia, han restringit totalment i fins a nova ordre,  l’accés a la zona a on tenim ubicat el local de radio.
 Ja ús tindrem informats sobre qualsevol canvi en aquesta qüestió.
Si que sota un permís especial i puntual ens  permeten  l’accés per tal de fer únicament tasques  de manteniment.
Concretament hem pogut accedir dos dissabtes, per tal de fer un manteniment al local i desmuntar l’antena Spiderbeam que es va malmetre degut les inclemències meteorològiques.

Repetidor R1
Tal i com heu pogut comprovar, el repetidor R1 situat al Pic del quatre Rocs, no funciona correctament. Un equip format per C31PS, C31RP, C31MF i C31PR, visitaren d’instal·lació per tal de comprovar el que succeïa, degut a la gran quantitat de neu, no es va poder fer cap actuació mes enllà de comprovar l’estat de les bateries i les línies de coaxial i elèctriques, no trobant cap incidència, cal fer una revisió més exhaustiva quant el temps ho permeti.
Si que ja s’ha tornat a instal·lar el  identificador de veu.   Ben aviat tenim previst també instal·lar aquest giny en els altres dos repetidors de que disposem.

Banda de 60m.
Vist que als països veïns els hi ha estat atorgada la banda de 60m, URA ha sol·licitat que també ens sigui atribuïda als Radioaficionats d’Andorra i assignada a la TNAF, fins la decisió final sobre l’atribució definitiva de dit segment als Radioaficionats, que tindrà lloc en l’agenda de la propera Conferencia Mundial de Radiocomunicacions (CMR) de 2015.
El segment sol·licitat seguint les directrius d’altres països de la CEPT es de 5.250-5.450 kHz.
Tan aviat rebem la resolució a la demanda us ho notificarem i farem una reunió informativa sobre l’ús recomanat d’aquesta banda.