dijous, 18 de juliol del 2013

QSL Especial C37UN



Benvolgut Socis
El dia 28 de juliol de 2013, Andorra celebrarà una de les fites més important de la seva historia, que es  l’entrada com a 184è Membre de Ple Dret de les Nacions Unides, per tal motiu els dies 26, 27 i 28 de juliol (UTC), tots el Socis de URA amb llicència en vigor, poden activar l’indicatiu especial C37UN.
Esteu doncs convidats a participar en aquest esdeveniment tant important, nomes caldrà enviar-nos el vostre log per e-mail a ura@andorra.ad, en format DB de Swisslog, ADIF o en un format  Exel que us podeu descarregar en el blog de URA: http://andorraura.blogspot.com/ , nosaltres ens encarregarem de contestar totes les QSLs .
Ja esta donat d’alta aquest indicatiu en la web  QRZ.com http://www.qrz.com/db/C37UN , a on podeu trobar i copiar el disseny de la QSL per si la necessiteu pel vostre us, amb un curt text explicatiu en anglès.
Pels que desitgeu, podeu pujar a l’Estació del Camp Base de la Rabassa, per activar l’indicatiu, el dissabte 27 i el diumenge 28 estarem a la vostra disposició. Dita nit farem una costellada , on si cal apuntar-vos contactant amb Belisario C31KC al tel. 342828, el preu ès de 12€ tot inclòs.

Descarrega del Log en EXEL