dijous, 18 de juliol de 2013

QSL Especial C37UNBenvolgut Socis
El dia 28 de juliol de 2013, Andorra celebrarà una de les fites més important de la seva historia, que es  l’entrada com a 184è Membre de Ple Dret de les Nacions Unides, per tal motiu els dies 26, 27 i 28 de juliol (UTC), tots el Socis de URA amb llicència en vigor, poden activar l’indicatiu especial C37UN.
Esteu doncs convidats a participar en aquest esdeveniment tant important, nomes caldrà enviar-nos el vostre log per e-mail a ura@andorra.ad, en format DB de Swisslog, ADIF o en un format  Exel que us podeu descarregar en el blog de URA: http://andorraura.blogspot.com/ , nosaltres ens encarregarem de contestar totes les QSLs .
Ja esta donat d’alta aquest indicatiu en la web  QRZ.com http://www.qrz.com/db/C37UN , a on podeu trobar i copiar el disseny de la QSL per si la necessiteu pel vostre us, amb un curt text explicatiu en anglès.
Pels que desitgeu, podeu pujar a l’Estació del Camp Base de la Rabassa, per activar l’indicatiu, el dissabte 27 i el diumenge 28 estarem a la vostra disposició. Dita nit farem una costellada , on si cal apuntar-vos contactant amb Belisario C31KC al tel. 342828, el preu ès de 12€ tot inclòs.

Descarrega del Log en EXEL