dimarts, 23 de novembre de 2010

Acte i dinar de cloenda del 30è aniversari de URA.La Unió de Radioaficionats Andorrans (URA) va celebrar l'acte de cloenda del 30è aniversari amb un dinar de gala que va aplegar una cinquantena de persones entre socis i acompanyants.
 L’acte, que va tenir lloc a Naturlàndia, a la parròquia de Sant Julià de Lòria, va comptar amb la presència de diferents autoritats nacionals com la del M.I. ministre d’Afers Exteriors, Sr. Xavier Espot, que hi va assistir tant com membre del M.I. Govern d'Andorra així com a president d'honor de l’associació. 
També vàrem poder gaudir de l’assistència del l'Hble. conseller d’Esports de Sant Julià de Lòria, Sr. Oliver Alís. I del Sr. Alexandre Beenning en representació d'Andorra Telecom i com a soci de l'associació (C33AB).
 Pel que fa a representants internacionals, va ser un honor rebre per primer cop a Andorra la visita d'un representant de la International Amateur Radio Union (IARU) amb l’assistència del vicepresident Tafa Diop. (6W1KI) 
Les associacions germanes REF i URE també i van ser presents amb Paul Granger (F6EXV) i Gerard Debelle (F2VX) per part del Réseau des Emetteurs Français (REF) de França  i pel vicepresident de la Unión de Radioaficionados Españoles (URE) Pere Espunya (EA3CUU) per part d'Espanya. Durant l'acte es va fer entrega de les insígnies de plata als membres que feien 25 anys com a socis de URA. I també dels diplomes del 30è aniversari de URA a tots els socis participants el mes d'abril amb els indicatius especials C35 i C36, on es van fer uns 15.000 contactes.

 La Unió de Radioaficionats andorrans, (URA) va fer entrega d'una insígnia de plata al vicepresident de la IARU Tafa Diop (6W1KI) 
D'altra banda la URA va rebre un quadre fet amb arena amb el logo del 30è aniversari de URA. també una placa commemorativa per part de la URE i una altra per part del REF.

 L'acte de cloenda va ser noticia també en premsa escrita a l'edició de dilluns del diari Bondia i als informatius d'Andorra Televisió ATV. 

Video d'ATV: Noticies escrites:

Diari BONDIA
Portal de RTVAAgraïments: